top of page
  • Yazarın fotoğrafıburak tunca

DÖNEMSEL PERSONEL HİZMETLERİ

Güncelleme tarihi: 30 Eyl 2022

Günümüz dünyasının vazgeçilmezi, Outsource Eleman Hizmetleri ile nitelikli personelleri işiniz olduğu kadar çalıştırın, işinizin olmadığı zamanlardaki maliyeti azaltın.

Firmaların ihtiyaçlarına yönelik olarak dönemsel veya sürekli çalışacak personellerin istihdamı artık kadro dışı (Outsource) personellerle sağlanmaktadır. Daimi işleri yapan kadrolu personellerin yanında dönemsel işleri yapan kadro dışı, dönemsel personellerin birleşiminden yararlanan firmaların bu esnek çalışma sistemi ile çok daha verimli ve başarılı olduğu gözlemlenmiştir.

İhtiyaçlarınız değiştiğinde personel sayınız da değişmesin !

Ne Zaman Gereklidir?

* Yılın sadece bir döneminde gereken ihtiyaç için,

Satış yapacak personele ihtiyacın var fakat satış yapacağınız ürün yılın sadece bir dönemi satılabilir. Bu halde iyi bir satış danışmanını tüm yıl için istihdam etmek maliyet kaybına neden olacaktır. Dönemsel personel hizmetleri ile ihtiyacınız olduğu kadar personeli kadro dışı ( Outsource) dönemsel veya sürekli çalıştırabilirsiniz.

* Acil işlerin veya büyük siparişlerin yetiştirilmesi için,

* Kadrolu elemanlarınızın işinin yetişemediği hallerde işin aksamasına sebebiyet vermemesi için,

* Özel dönemlerde ve kampanya dönemlerinde (Yılbaşı, Anneler Günü vs.) mevcut çalışanınız yetişmediği hallerde kampanya dönemi sonuna kadar çalıştırtılmak üzere,

* Şirketinizde yeni bir pozisyon açmışsanız fakat bu pozisyonun sürekliliği konusunda henüz karar vermediyseniz,

* Şirketinizdeki bir pozisyon için kadrolu istihdam sağlanmasının maliyeti yükseltmesi halinde,

Örneğin, yeni ürünleriniz paylaşımı için tasarımcı arandığı ve bu işin sadece aylık 10-15 günlük bir olduğu hallerde sadece iş günü başına ücret ödemek için.

Kazançları;

· Çok yönlü kazanç,

· Gerektiğinde ve gerektirdiği kadar personel istihdamı,

· Esnek çalışma sistemi,

· Nitelikli personeller,

· İşten çıkış işlemlerini gerektirmemesi,

· Düşük maliyet.


Ulusal ve global bir çok firma bu nedenlerden ötürü dönemsel personel ihtiyaçlarını, BU AJANS ile karşılamaktadır. Referanslarımızı görmek ve uzman ekibimizden teklif almak için TIKLAYINIZ.



Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page