top of page
  • Yazarın fotoğrafıburak tunca

AMBALAJ ve FOODTECH 2022 Fuarları Ardından

Güncelleme tarihi: 19 Kas 2022

12-15 Ekim 2022 tarihleri arasında 27.’si düzenlenen Ambalaj Fuarı ile eş zamanlı düzenlenen Foodtech fuarına ilgi büyük oldu. Özellikle yeni ticari iş birlikleri kurmak için bir araya gelerek çözüm arayışına girdikleri bu fuarda yabancı ziyaretçilerin katılımı yoğun oldu.

Ambalaj ürünleri, tamamlayıcı ambalaj ürünleri, ambalaj üretimine yönelik ham madde ve ara ürünler, ambalaj sanayiine yönelik hizmetler, ambalaj baskı, oluklu mukavva-karton ambalaj üretim ve konverting teknolojileri, ambalaj makineleri, ambalaj üretim makineleri, makinelere yönelik yardımcı cihaz, donanım ve sistemler, içecek ve gıda teknolojileri, ambalaj geri dönüşüm teknolojileri ve lojistik alanlarında faaliyet gösteren katılımcı firmalar fuarda yeni ticari iş birliklerine imza attı.

Sektörde itibarını arttırmaya devam eden ve alıcıları buluşan fuar katılımcısı firmalarının servis hostesi, stant hostesi, catering ve tercüman desteği konularında BU AJANS olarak destek olduk.

Her Tüyap fuarında olduğu gibi bu fuarda da Tüyap 'ın kendi kayıt, karşılama, info desk ve tüm alan personellerinin çalışmalarını üstlendik.

Bir sonraki fuarda görüşmek üzere.


Bizden teklif almak için TIKLAYINIZ.


HYBRID+ SİSTEM İLE İŞ BİRLİĞİ BİR TIK UZAĞINIZDA


Bu yıl 27.’si düzenlenen Ambalaj Fuarında Business Connect Programı kapsamında düzenlenen Online Networkıng Günlerinde 17-28 Ekim 2022 tarihleri arasında katılımcılar ve ziyaretçiler online iş bağlantılarını kurmaya devam edecekler.

Hybrid+ sistem teknolojinin getirdiği son yeniliklerden olup Ambalaj İstanbul dahilinde sunulan bir onlıne iş ağı platformudur. Bu sayede ziyaretçiler ve katılımcılar onlıne platformda iletişime geçerek ticari iş birlikleri kurabilecektir.

Hem zamandan hem maliyetten tasarruf eden Hybrid+ katılımcılarının online görüşmelerine BU AJANS olarak destek olduk. Ticari iş birliklerinin sağlam temellerde atılmasına katkı sağlamak ve markalarının fuardaki temsilcisi olarak çalışmak her yıl olduğu gibi bu yılda BU Ajans’tan hizmet alan katılımcı firmalara teşekkür ederiz.

Personellerimiz bu çalışma kapsamında katılımcı firmalar ile toplantılara girmiş, temsil edecekleri markaya vakıf olmuş ve fuar zamanı en iyi şekilde online iş birliği kurulmasına destek olmuştur.

Bir sonraki fuarda görüşmek üzere.


Bizden teklif almak için TIKLAYINIZ.


AMBALAJ 2022 FUARI TÜYAP EKİBİMİZ:


9 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page