top of page
  • Yazarın fotoğrafıburak tunca

EXPOMED EURASIA 2023 Fuarı Tamamlandı

Expomed İstanbul, düzenli olarak gerçekleştirilen bir tıbbi cihaz ve ekipmanları fuarıdır. Fuar, tıbbi cihazlar, ekipmanlar, teknolojiler ve sağlık hizmetleri gibi birçok alanda dünyanın önde gelen firmalarının katıldığı, Türkiye'nin önde gelen sağlık fuarlarından biridir.

Fuar, son teknolojileri ve yenilikleri sergilemek için uluslararası ve yerel katılımcıları bir araya getirir ve katılımcılar, yeni ürünler ve hizmetler hakkında bilgi edinmek, iş fırsatları aramak ve yeni iş ortaklıkları kurmak için bu fırsattan yararlanabilirler.

Expomed İstanbul ayrıca, konferanslar, seminerler ve workshoplar gibi çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yapar ve sağlık alanındaki güncel konuların tartışılması için bir platform sağlar.

Fuarın 2023 edisyonu 16 - 18 Mart tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilerine 30. kez açtı.

2023 fuarında 700'ün üzerinde yerli ve yabancı katılımcı firma stant açtı ve 120'dan fazla ülkeden 4.718 uluslararası olmak üzere toplam 23.360 sektör profesyoneli fuarı ziyaret etti.

Bizler de BU Ajans olarak Tüyap'ın dönemsel insan kaynakları hizmetini sağladık. Ayrıca katılımcılara fuar hostesi, servis hostesi, stant hostesi, İngilizce tercüman, Arapça tercüman, catering ve fuar ikramlıkları konularında destek olduk.

2024 Expomed'de sizleri de işbirliği içinde olduğumuz firmalar arasında görmekten memnuniyet duyacağız.

Talep göndermek için TIKLAYABİLİRSİNİZ.


Expomed fuarı, servis hostesi, stant hostesi, tercüman, catering hizmetleri
Expomed 2023 Fuarı Tüyap ekibimiz

20 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page