top of page
  • Yazarın fotoğrafıburak tunca

FRANCHISE ISTANBUL EXPO Tüyap'ta İlk Kez Düzenlendi

FRANCHISE İSTANBUL EXPO, Tüyap Fuarcılık Grubu tarafından UFRAD Franchising Derneği iş birliği ile Tüyap İstanbul’da ilk kez “Global Franchise, Global Sektör” sloganı ile düzenlendi. Yerli ve uluslararası yatırımcılar ile markaları bir araya getiren fuar, sektöre büyük bir iş hacmi kazandırma hedefindeydi. Fuar, 6 - 10 Şubat 2024 tarihleri arasında 5 gün süresince Büyükçekmece’de bulunan Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını ziyarete açtı.


Franchise ve markalı bayilik hizmeti sunan tüm paydaşları bir araya getiren fuar, nitelikli ziyaretçileri tek çatı altında buluşturdu. Katılımcı markaların franchise satışlarına doğrudan etki edecek olan Franchise İstanbul Expo, yatırımcı adaylarının karar süreçlerini hızlandıracak fırsatlar sundu. Geniş katılımcı profili ile sektörün nabzını tutan fuarda; seminerler, söyleşiler, konferans ve çeşitli etkinliklerle marka ve yatırımcıların sektör hakkında bilgilenmeleri sağlandı.


Her Tüyap fuarında olduğu gibi BU Ajans olarak bizler de fuarın sorunsuz gerçekleşmesi adına Tüyap'ın tüm ekip ihtiyacını sağladık. Ayrıca katılımcı firmalara da hostes, tercüman ve FUARCATERING markamız ile catering desteği sağladık.


Sizleri de gelecek fuar katılımlarınızda bizlerden hizmet alan firmalar arasında görmekten mutluluk duyacağız.


Teklif istemek için TIKLAYIN.



Tüyap kapı kayıt ekibi personeli
Franchise Istanbul Expo 2024 Ekibimiz

19 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page