top of page
  • Yazarın fotoğrafıburak tunca

FUAR CATERING HİZMETLERİ

Günümüzde tüm sektörler rekabetli bir seyir halindedir. Bu ortamda firmaların fuar katılımları ve tanıtım faaliyetleri ile ticari iş ilişkilerini geliştirmesi piyasadaki liderliği için vazgeçilmez bir gereklilik olmuştur. Global ve ulusal fuarlara sektörlerine göre katılan katılımcılar şirketlerini ve markalarını en güzel şekilde tanıtmak ve yeni ticari ilişkileri için ortam hazırlamayı amaçlamaktadır. Bu bakımdan ilk izlenim çok önemlidir.

BU AJANS olarak model hosteslerimizle, fuar personellerimiz ve tercüman kadromuzla fuar katılımınızda destek olduğumuz gibi firmanızın fuar standında en etkili sonucu elde etmesi için Fuar Catering alanında da hizmet vermekteyiz.

Fuar Catering hizmetlerimiz için WWW.FUARCATERING.COM markamız ile 2009 yılından bu yana fuar katılımcılarının en büyük catering destekçilerindeniz.

Neden Fuar Catering Hizmeti almalısınız ?

Araştırmalara göre tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinde ikramlık sunmak karşı tarafta olumlu ve çekici bir etki doğurur. Fuar standınıza duyulan ilgiyi arttırır. Yiyecek ve içecek ikramları ile fuar ziyaretçilerinde olumlu ve güvenilir bir etki oluşturur.

Toplantılarda ve büyük organizasyonlarda yiyecek ve içecek ikramlıklarının yapılmasının yegane sebebi de budur. BU AJANS’ın Fuar Catering hizmeti ile yiyecek ve içecek ikramlıklarının yer aldığı standınızda soluklanmak isteyen fuar ziyaretçileri ile ticari bağlantılarınızı güçlendirebilir. Karşılıklı iş birliğinin temelleri bu vesileyle atılabilir.

BU AJANS sektördeki 13 yıllık bilgi ve tecrübesi ile fuar katılımlarınızda Fuar Catering, Model Hostes, Tercüman, Fuar/Stant Hostesi alanlarında en önemli destekçiniz olacaktır.

Fuar catering, fuar ikramlıkları, içecek hizmeti, içecek – yiyecek hizmeti konularında özenli servis hizmetimizi en iyi şekilde sunan servis hostesleri, stant hostesleri, fuar hostesleri ile birlikte yanınızdayız.

Lezzetli ve sizler için özenle hazırlanmış menülerimiz hakkında bilgi ve teklif almak için hemen iletişime geçin;





52 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page