top of page
  • Yazarın fotoğrafıburak tunca

FUAR KAPI, KAYIT VE ALAN PERSONELİ

Güncelleme tarihi: 30 Eyl 2022

Fuar, etkinlik ve organizasyonlarınızda kapı ve girişlerde ziyaretçiler hakkında bilgi almak ve onlara ulaşabiliyor olmak bir etkinliğin en önemli noktasıdır. BU AJANS olarak etkinlik kapı ve girişlerde ziyaretçilerin kayıtlarının alınması, bilgi formlarının doldurulması, katılım ücretliyse ücretlerinin temin edilmesi, kayıt akabinde yaka kartı verilmesi varsa turnike girişlerinin yapılması hizmetlerini vermekteyiz.

Fuar Kapı ve Kayıt Personeli Neler Yapar ?

Düzenleyeceğiniz her türlü organizasyon, fuar ve etkinlikte anahtar ziyaretçidir. Ziyaretçiler sayesinde ikili ticari ilişkiler kuvvetlenir, marka tanıtım ve pazarlama çalışmaları yapılır. Fuar, etkinlik ve organizasyonların katılımcılarının katılım sağlamasının yegâne sebebi iyi bir organizasyon ve nitelikli ziyaretçilerdir. Bu noktada ziyaretçilerin fuar, etkinlik alanına alınması; kapı ve girişlerde gerekli bilgilendirmenin, yönlendirmenin yapılması çok önemlidir.

İlk izlenim çok önemlidir.

İlk gittiğiniz yer, ilk gördüğünüz kişi, ilk yediğiniz yemek nasıl unutulmaz olur ve sonrakiler onun gölgesinde kalır. İlk izlenimin çok önemli olduğu her alanda kabul edilmiştir. Girdiğiniz bir restoranda “Hoş geldiniz” diyen güler yüzlü bir çalışan sayesinde ortamda aldığınız keyif en üst düzeyde olur. Oysaki girişte gördüğünüz çalışan özensiz ve bakımsız, suratı asık olsa siz yardım istediğinizde yardımcı olmasa oradan aldığınız keyif de bir o kadar az olacaktır.

Neden BU AJANS?

İşte bu prensiple sektördeki 13 yıllık tecrübemizle, BU AJANS olarak müşterilerimizle sadece bir işbirliği için değil; yıllarca sürecek bir işbirliği için en üst düzey hizmeti vermeyi amaçlamaktayız. Bu amaçla çalışanlarımızın nitelikleri, yabancı dil bilgisi, öz bakımı, tertibi ve davranışlarına dikkat etmekteyiz.

Ekibimiz hizmet sektörünün gereklilikleri konusunda tecrübeli olup ziyaretçileri güler yüzle karşılamakta, sorularına yardımcı olmakta ve iyi bir izlenim bırakmakla ilerleyen süreçlerdeki verimliliği de arttırmaktadır. Bu nedenledir ki, uluslararası birçok fuar firmasıyla yıllardır süren anlaşmalarımız bulunmaktadır. Çalıştığımız fuar firmalarının bir kısmı referanslar bölümünde yer almaktadır.

Detaylı referanslarımıza ulaşmak, deneyimli ekibimizden hizmet teklifi almak için iletişime geçebilirsiniz.



8 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page