top of page
  • Yazarın fotoğrafıburak tunca

İSTANBUL FUAR HOSTESİ

Güncelleme tarihi: 5 Eyl 2022

Artan globalleşme ile birlikte değişen yaşam koşulları fuar, toplantı ve organizasyonların çok daha özenle ve titizlikle oluşturulmasına yol açtı. Bu doğrultuda, alanında uzman ekip arkadaşlarımız ve tecrübeli fuar hostesi ekibimiz ile birlikte, geniş bir hizmet yelpazesi dahilinde BU Ajans, fuar, kongre ve toplantılar için ihtiyaç duyulan tüm destekleri tek bir noktadan sunabilmektedir. Ajans Hizmetinde Neler Var?

Başta fuar, kongre ve toplantı organizasyonları olmak üzere; veri girişi hizmeti, LCV hizmeti, bordrolama hizmeti, catering hizmeti, servis hostesi hizmeti, stant hostesi hizmeti, tercüman hizmeti gibi geniş bir yelpazede hizmet sunulmaktadır. Bunlarla birlikte; düzenlenecek olan fuarlarda çözüm odaklı olarak görev alan fuar hostesi hizmeti de aynı noktadan güvenle temin edilebilmektedir. Hosteslerin Görevleri Nelerdir? Tecrübeli ekip arkadaşlarıyla birlikte catering hizmeti ile birlikte tercih edilebilme ayrıcalığı taşıyan fuar hizmeti ile en doğru ve hızlı bir biçimde görev alan fuar hostesi hizmeti, beklentilerin tam karşılığının alınabileceği kalitede olmaktadır.

Silver Paket, Gold paket ve Platinum paket üzere üç ayrı içerikle birlikte alınabilen fuar catering hizmeti, tecrübeli fuar hostesi ekibi ile birlikte, sorunsuz fuarlar için en kaliteli hizmet alımlarını sağlayabilmektedir. Son teknolojik ekipmanlarla en iyi hizmet kalitesini bünyesinde taşımakta olan fuar hostesi hizmet alımları ile servis için ihtiyaç duyulan paket hizmetlerine bağlı olarak fuar için gerekli görülen içecek, yemek ve servis hizmetlerine uygun olarak hazırlanan fuar stantlarında firmaların reklam ve tanıtımları görevini üstlenmektedir. Hızlı ve Zamanında Çözümler Bir fuar için gerekli olan hızlı karar verme ve zaman kayıpları yaşamadan organize olma beklentileri başta fuar hostesi hizmeti olmak üzere, tüm hizmet alımlarında seçkin ajans çatısı altında mümkün olmaktadır. Bunlarla birlikte firmaların reklam ve tanıtımlarını düzenlenen fuarlar içerisinde üstlenmekte olan fuar hostesi, oluşabilecek aksaklıklara anında çözüm yaklaşımıyla sorunsuz toplantı ve fuarların gerçekleşmesine katkılar sağlamaktadır. Hızlı ve etkin çözüm odaklı bir fuar beklentisinde alanında uzman ekip arkadaşlarıyla beraber tüm beklentileri doğru yönlü olarak karşılayabilmekte olan kapsamlı ajans hizmeti sayesinde, sorunsuz fuar sunumları ve dinamik çalışma hizmeti bir arada bulunabilmektedir.


İstanbul fuarı hostesi, istanbul stant hostesi, istanbul servis hostesi konularında teklif almak için hemen tıklayın:


98 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page