top of page
  • Yazarın fotoğrafıburak tunca

LCV HİZMETİ

Güncelleme tarihi: 30 Eyl 2022

LCV nedir?

Veri güncelleme ve iletişim hizmeti olarak da tanımlanan uygulamada ise “ Lütfen Cevap Veriniz” olarak tanımlanan hizmet kısaca “ LCV” şeklinde kısaltılarak kullanılmaktadır.

Düğün, organizasyon ve birçok etkinlikte katılımcılarının teyit edilerek katılım sağlayıp sağlamayacakları bilgisine ulaşmak, nihai katılımcı sayısını belirlemek etkinlikler için büyük önem taşımaktadır. LCV Hizmeti, katılım sağlayamayacak kişiler yerine yenilerinin davet edilmesi etkinliğin verimliliğinin arttırılması açısından büyük önem taşımaktadır.

LCV hizmeti neden önemlidir?

Etkinliğinize katılacağını düşündüğünüz kişilerin son anda katılamayacağını öğrendiğiniz anda bunu telafi etmek için hiçbir önlem alamazsınız. Bu durum organizasyonunuz yeterli kimselere ulaşamaması sonucunu doğurduğu gibi, maliyet açısından da bir yük teşkil eder. BU AJANS sektördeki 13 yıllık tecrübesiyle zamanlaması iyi planlanmış LCV Hizmeti ile etkinliklerin ve organizasyonların en yüksek verimlilikle gerçekleştirilmesi için çalışmaktadır.

Nasıl çalışıyoruz?

BU Ajans olarak www.lcvhizmeti.com markamız ile profesyonel LCV hizmeti sunmaktayız.

Etkinlik öncesi belirlenmiş ve davet edilmiş davetlilerin listesi üzerinden LCV çalışmalarında deneyimli personelimiz tarafından belirli periyodlarla aranarak katılım durumları teyit edilmektedir. Katılımcı sayısına da bağlı olarak etkinliğin yaklaştığı zamanlarda belirli periyodlarla arama çalışmaları devam ettirilmektedir. Bu şekilde organizasyon ve etkinliğin en yüksek verimle gerçekleştirilmesi hedeflenmektir.

Son yıllarda teknolojinin de gelişmesiyle LCV Hizmeti yerine, elektronik iletilerle katılım sağlayıp sağlanamayacağı teyit edilmeye çalışılmaktadır. Bu çalışmaların doğru sonuç vermediği ve en etkili yönetimin birebir görüşmeler neticesinde elde edildiği saptanmıştır. Büyük maliyet, emek ve zamanla hazırlanan organizasyonlarda katılımcı sayısının tahminlere bırakılması yanıltıcı olacaktır. Oysaki telefon görüşmeleri ile yapılan LCV Hizmetlerinin maliyeti %60’a kadar oranında azaltabileceği tespit edilmiştir.

2009 yılından itibaren sayısız organizasyon, düğün ve etkinliğin en verimli şekilde gerçekleştirilmesi için çalışan BU AJANS ile çalışmak, deneyimli ekibimizden LCV Hizmeti almak için ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.



43 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page