top of page
  • Yazarın fotoğrafıburak tunca

MAKTEK AVRASYA 2022 FUARI

Güncelleme tarihi: 5 Eyl 2022

Fuar hostesi konusunda geniş bir hostes kadrosuna sahip BU Ajans önümüzdeki dönem fuarlarında da katılımcı firmaların fuar hostesi ihtiyaçlarını karşılamaya devam etmektedir. 26 Eylül - 01 Ekim 2022 tarihlerinde TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenecek MAKTEK EURASIA 2022 FUARI kapsamında birçok katılımcıya fuar hostesi, stant hostesi, tercüman ve catering hizmeti tahsisimiz bulunmaktadır. Bu fuar ve önümüzdeki tüm fuarlar kapsamında fuar hostesi, servis hostesi, tercüman, catering, stant hostesi ve tüm hostes ihtiyaçlarınız için BU Ajans ile irtibat kurabilirsiniz. Hizmet talep etmek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak talep formunu doldurmanız yeterli.

HİZMET TALEP FORMU için TIKLAYINIZ


BU Ajans olarak aynı zamanda 2011 yılından bu yana TÜYAP FUARCILIK'ın düzenlediği tüm fuarların kapı, kayıt personeli ile birlikte tüm alan personelini de sağlamaktayız. Aşağıda İstanbul'da düzenlenen son MAKTEK FUARI olan MAKTEK 2018 yılı Tüyap ekibimizi görebilirsiniz:

Fuar hostesi kalemi katılımcı firmalar için çoğu zaman en son gelen ihtiyaç kalemlerinden olmasına rağmen fuar katılımınızdaki tüm fiziksel kurulumun akabinde misafir ve müşterilerinizi sıcak bir şekilde ağırlayıp iletişim kurma noktasında aslında en önemli hizmet kalemlerindendir. Fuar hostesi ve stant hostesi olarak standınızda görevlendireceğiniz hosteslerin tecrübesi oldukça önemlidir. BU Ajans bu noktada tecrübeli fuar hostesi kadrosuyla TÜYAP ve CNR başta olmak üzere tüm fuar merkezlerinde katılımcı firmalara fuar hostesi, stant hostesi, tercüman tahsisi yapmaktadır. İstanbul genelinde 500’ü aşkın fuar hostesi ekibimizle ve ortalama her fuar 80 fuar hostesi tahsisimizde sektörümüzde önemli bir pozisyonda bulunmaktayız. Fuar hostesi pozisyonundan çoğu zaman karşılama ve yönlendirme görevleri beklenmektedir. Ancak yabancı dil konusunda da fuar hostesleri önemli görevler alabilmektedir. İngilizce, Arapça, Rusça başta olmak üzere birçok yabancı dile hakim fuar hostesi kadromuz sayesinde sizlerin yurt dışı misafirlerini kaliteli bir şekilde ağırlamaktayız. Fuar hostesi konusundaki talebinizi, dil tercihinizle beraber fuardan önce ajansımıza iletmeniz halinde sizlere kaliteli fuar hostesi tahsisinde bulunacağız.

17 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page